Строители на българската мафия, бъдете готови!

Днес публикуваме този текст не защото в него става дума за строителство, интериорен дизайн или мебели. А защото не искаме да живеем в мафиотска държава, не желаем да строим къщи на мафиоти, не ни е кеф да правим вътрешно обзавеждане на мафиотски апартаменти. И нямаме време да протестираме на улицата, вместо да си вършим работата.


Но ако трябва, ще намерим...

  Снимка: Веселин Боришев, Клуб Z

Борисов да провери лоялността на Цветанов

Превратът във ВСС и грозните атаки срещу Москов и Бъчварова са съгласувана мафиотска акция


РАДАН КЪНЕВ

Този път вярвам, че премиерът Борисов няма участие във вчерашния позор във ВСС. 

Наблюдаваме съгласувана мафиотска акция, включваща преврата във ВСС, грозните атаки срещу Москов и Румяна Бъчварова. Тези акции, макар и частично подкрепени от фактори в ГЕРБ, не са в интерес на Борисов. Те удрят остатъчната му, оскъдна дясна и реформаторска легитимация. 

Просто тези, на които се наведе през декември, вече искат цялата власт, не порции. Той иска да е добре с всички (което е невъзможно, няма как да вкара мен и Пеевски в една управленска конфигурация...). Пеевски, Цацаров и все по-често Цветанов не искат това. 

Мафията си иска държавата...

Сега е време Борисов да поиска парламентарна комисия, която да разследва тази "провокация" от край до край. И да провери лоялността на Цветанов през реакцията на ПГ на ГЕРБ.

Коментарът е от фейсбук профила на Радан Кънев. 

e-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови