4 години интериор за Христо Бисеров? Въх!

ПРОМОЦИЯ! Ще обзаведем безплатно килията на всеки справедливо осъден български властник. ОБЕЩАНО!


  Софийската му къща. Римската е по-различна.

След дълги перипетии славната българска "прокуратура" пожела 4 години затвор за гражданина Христо Бисеров (кавичките ги слагаме нали знаете защо?). Клетият бивш зам.-шеф на парламента и депутат от ДПС най-сетне се яви за началото на делото за нек'ви си 700 бона в швейцарска банка. Делото вече претърпя 2 фалстарта поради неявяването на човека, който (и разни като него) направи за резил СДС и после се сгуши на топло под крилото на Сокола, който пък от своя страна няма чак такива скрупули дали партийците му са корумпирани и резилът за него е привично състояние, но с твърд електорат.

Обаче не затова е ни думата. Ние знаем къде е къщата на гражданина (софийската, не римската). И признаваме - локацията й е отлична. Екстериорно също изглежда добре, което не можем да кажем за интериора й, защото не сме влизали вътре. Нито пък ще влезем някога, ако ще г-жа домакинята Бисерова да ни кани със сълзи на очи. (Тя пък, милата, дала на мъжа си 138 831 евро назаем, ти да видиш! Как по-точно му ги е броила до евренце, интересно?) Мебелите им не ги знаем откъде са, нито от какво са, но можем да предположим, че не са от МДФ, нито от шведска фирма за ширпотреба. Не искаме и да знаем. Ние отдавна сме обявили, че с такива като Бисеров не щем да имаме нищо общо, ако ще петорни цени да ни обещават.

Всъщност щем. При това напълно безплатно. Ето как: ако все пак т. нар. българско "правосъдие" (за кавичките се разбрахме) си свърши работата и постави гражданина Бисеров в добре ограден интериор за 4 години, ние сме готови този интериор да го обзаведем без пари. Много семпло и практично, според последните тенденции на затворническия дизайн. Ще направим същото и за всеки справедливо осъден български депутат, министър и тем подобни. Както казват "Господари на ефира": Обещано! Бум, печат!

Само дето се опасяваме, че накрая пак ще стане така, както става винаги: две години условно или нещо от сорта. Или, айде, от тях да мине - една година ефективно, обаче... внезапно се оказва, че осъденият току-що е сменил гражданството си с Арубско и ще лежи присъдата си на плажа. А нашата благородна инвестиция пак ще се отложи за неопределено време.

Ех, как не ни се иска да сме прави...
-----
Още за сагата "Как ще накривят феса на Бисеров" - в КЛУБ Z.

А, да, и една снимчица на човечеца,, че го забравихме как изглежда напоследък... 


e-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови