Знае се:
някои песни остаряват като катедрали, а други - като силиконови ц_ци


Ето една (че и повече) от първия вид. Те всъщност Deep Purple други нямат


  От ляво на дясно: Ричи Блекмор (главен архитект), Джон Лорд (строителен инженер),  Дейвид Ковърдейл (с мегадизайнерски обувки), Иън Пейс (тежка зидария) и Глен Хюз  (високо строителство и високи вокали).

Повечето албуми на една от фаворизираните от нас групи - Deep Purple - са урок по строителство. И наръчник за умни млади музиканти как да изградят песен, все едно строят къща.

Тук сме подбрали няколко парчета за уикенда, които (поне началните) не са от суперхитовете на групата (от сорта на Smoke on the Water или Highway Star), но пък са зидани като замъци и колкото повече остаряват, толкова по-красиви стават. Sail Away, Mistreated, Stormbringer и You Keep On Moving - за да сътвориш такова нещо, ти трябват архитекти като Ричи Блекмор и Джон Лорд - да проектират формата и да положат основите, майстори зидари като Глен Хюз и Иън Пейс - да иззидат ритъма на стените, и накрая един дизайнер като Дейвид Ковърдейл - да поработи върху интериора с дрезгава мазилка. После всички сядат, измислят мебелите, осветлението и другите салтанати, и готово. Основният цвят, както може да се предположи, е тъмновиолетов. 

Звучи лесно, нали? С нашите къщи и интериори е същата работа. Талантът няма почивен ден, да си признаем, щото и без това от скромност полза няма... :)PS (за онези, които предпочитат двама други архитекти от същата фирма - Иън Гилън и Роджър Гловър): Споко, другата седмица специално ще предложим и техни проекти.


e-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови