Пастелни тонове у дома

Светлите и ненатрапчиви цветове са предпочитани от мнозина. С основание. Особено ефективни са за интериора в къщите и апартаментите на хора, които повечето време работят в претъпкани офиси, магазини или заведения. Пастелните тонове на стените и мебелите галят окото и успокояват нервната система. Затова, ако сте сигурни, че не ви е потребна цветова провокация у дома, можете да заложите именно на тях.


  1. Небесносиньо, пепел от рози и светло дърво.                     2. Бледосиньо, бяло и пурпурни акценти.

Не трябва да забравяте обаче, че и пастелните интериори имат нужда от акценти. Могат да са в различните нюанси на стените, или в категоричното разминаване на съседни цветове. Не пречат и ярките петна под формата на картини или дребна мебел. Да не говорим, че светлите тонове (както и тъмните, впрочем) идеално се съчетават с колорита на естественото дърво. 

Тук предлагаме четири варианта на светли и спокойни интериори за хол и спалня - по идея на известната американска бизнес дама Марта Стюарт. Постижими са лесно, особено с наличието на качествени латекси и бои на българския пазар.


  1. Светла охра, тъмна охра и тъмно дърво.                              2. Нюанси на охра и бледосиньо с бяло и тъмно дърво.


e-max.it: your social media marketing partner