За отскок - китно шкафче в стил рустик!Така работим ние - вместо с песни и пляски, поздравяваме приятелите си с красоти. Днес - с едно прелестно шкафче в стил рустик. Китна мебел, чест и гордост за всеки интериор. В случая интериорът е на баня. Но нищо не пречи на шкафчето да порастне, да си промени формите и съдържанието, да се превърне в кухненски шкаф, а в най-смелите си мечти - и в дизайнерски гардероб. Такъв, какъвто няма да намерите в складовете за ширпотреба, наричащи себе си магазини.

Ако сравните това шкафче с другото по-долу на тази страница (или ТУК), ще видите, че цветовете и комбинациите им са много. Всичко зависи от желанието ви и от интериора, който искате да разхубавите. Може да е синьо-червено, жълто-зелено, кафяво-розово и т. н. Освен това въпросната мебел може да бъде направена от нулата, а можем да реновираме и някоя стара - стига да е от дърво и все пак да се крепи на краката си. И талашитена можем да разхубавим, но ще е компромис.

И накрая, за да сме максимално честни с вас, ще си признаем, че този дизайн си е чисто зарибяване. Ако си сложите една подобна мебел в къщата или апартамента, веднага ще ви се прииска втора и трета. В което няма нищо лошо, стига новата година да е мирна и честита, да е весела и сита, а вие да сте живи и здрави и да печелите колкото си искате парички. За другото - ние сме насреща.

e-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови