Е, хайде и един джингъл-белс за вкъщиКАТО ДОКАЗАНИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ на нестандартното (и в строителството, и в интериора, и в отношението към официалните празници), решихме да се включим към новогодишните поздрави малко по-късно, и то с един нетривиален джингъл-белс: поредица от великолепни блус-рок парчета на виртуозния китарист и певец Ричи Котцен.

Познавачите на творчеството му няма да бъдат изненадани, още повече, че Ричи свири и пя в Sofia Live Club през 2010 г. Но тези, които го чуват за пръв път, ще бъдат много приятно впечатлени. Според нас е абсолютно нелепо, че Ричи Котцен не би напълнил стадион в България, за разлика от Азис, Цеца , Меца и Слави Трифонов, но това е друг въпрос. На американската и световна сцена той е сред първите. И го заслужава. Макар че изобщо не е в музикалния мейнстрийм и изобщо не се мъчи да се хареса на подрастващата публика, а свири класика.

Ние от Хубав дом и салтанати именно затова го харесваме. Защото класиката (и в музиката, и в дизайна, и в мебелите) не означава липса на модерност, нито липса на въображение. Напротив - интерпретацията на класическите стилове и тяхното реновиране (без инокс, пластмаса, талашит и чалгаджийско вибрато) води до красиви и въздействащи резултати.

Накрая ще признаем: понеже напоследък все по-често ни лайкват интелигентните дами, четящи чудесния сайт missis.bg, та предположихме, че те биха харесали не само музиката на мистър Ричи Котцен, а и неговия екстериор :) Какво пък, хубавото си е хубаво и според нас този 45-годишен мъжага изглежда доста по-добре от оня келеш Джъстин Бийбър, примерно.

С поредицата клипове (ТУК - в отделен прозорец) пожелаваме на всички (включително и на Васко от Костинброд) ЧНГ и от здраве да не се отървете дано

e-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови