Честито Рождество - за християните. А за Доган и Местан - Mustapha Ibrahim, и то стерео!Актуални както винаги!

Честито Рождество на всички християни! И пожелания за здраве, любов, нови къщи и апартаменти - с песента Jesus на Queen. (Кадрите в клипа впрочем са от филма на Мел Гибсън "Страстите Христови" и в тях се мярка нашият Христо Живков в ролята на апостол Йоан, станал по-късно евангелист и наречен Богослов.) 

Но!

Понеже не им стига години наред да ни дразнят с политическата си изменчивост и с неутолимата си жажда за власт и пари, нахалните депесари се разпищолиха на връх светлия християнски празник. (Подчертаваме: говорим за депесари, а не за мюсюлмани - ние с мюсюлманите проблем нямаме, най-малко пък с любимия ни майстор строител Сюлейман от Родопите.) Та сега ни занимават с драматични вътрешни борби и разлъки, гарнирани с вопли по евроатлантически ценности, планетарни концепции и разни такива. Айде, моля ви се!

Седим си вкъщи, защото колкото и да ни се иска, е грехота точно днес да се занимаваме с интериори, дизайни, мебели и каквото и да било - празници са. А Доган и Местан се дърлят в някакво стерео състезание кой по ги умее сложните думи и засукани фрази. Какво сега - ние и нормалните мюсюлмани трябва да им седим диван чапраз пред телевизора ли?

Няма как да стане, дистанционното е в ръцете ни. YouTube-то също. Затова Доган и Местан ще ги поздравим по нашия си начин. Пак с парче на Qeen, но тях с култовото Mustapha Ibrahim - и то стерео! Ако ви се занимава, вижте текста на песента ТУК. Той, според нас, е точно толкова изпълнен със съдържание, колкото и словесните упражнения на "разпределячите на порции" (според определението на обитателя на Сарая в Бояна).


  Queen - Jesus 


  Qeen - Mustapha Ibrahim

PS: А знаехте ли, че истинското име на Фреди Меркюри е Фарук Булсара, роден е Занзибар, а вероизповеданието на родителите му е зороастризъм?


e-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови