Строители на прокурорска България: на устата им - Европа, в главите им - черна Африка

Нека този музикален поздрав да се приема като "Много ви здраве!"


  Български депутат се опитва да преглътне рушвет? Неее... Българският депутат такива проблеми няма. 

Ще им го кажем по този начин, за да не викат после: абе вие, прости строители и елементарни дизайнери, какво разбирате от политика, политиката е изкуство на компромиса! А го правим с леко закъснение, за да отшумят емоциите и някои хора да се свестят от случката, която им се случи. Или по-скоро ни се случи, защото те ни я натресоха.

Някакви граждани, кълнящи се, че са за европейско развитие на България, с подозрително единодушие се отметнаха от подписите си под един текст за промяна на конституцията и гласуваха за малко по-различното като цифрички, но доста по-гадно като замисъл нещо. Предложено от партията на един, дето беше президент с голям шлем на главата, чийто син придоби по странен начин един спа хотел с чудни интериори и мебели - не че са красиви, ами са за без пари. И така, вместо да се самосезира по случая, един главен прокурор (в случая Цацаров) придоби още по-голяма власт - точно както искаше. Честито да му е.

Та музикалният ни поздрав е за точно тези граждани, от чиито усти думата "Европа" се лее като мед, а в интериора на главите им е черно като Африка. Не като цвят, а като манталитет. Иначе в парчето на Тото няма нищо обидно по адрес на никого и в него не бива да се търсят думите, които ние в един глас произнесохме, когато разбрахме за гласуването. Понеже сме културни и възпитани професионалисти, решихме да си пуснем нещо хубаво. Дано поне малко заглуши срама, който изпитахме от факта, че сме от сходен генетичен материал с тези майстори на подлите номера, вечно пребоядисващи се според интереса на шефа.e-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови