Любовта не е странник. Терорист също не е... 

... макар че може да се спори по въпроса


  Снимка: СМЕ

Това парче може да се слуша и в интериор, и в екстериор. Най-добре е на верандата на собствената ви къща, но понеже захладня, става и в хола. Можете да го чуете и удобно излегнати на дизайнерския си диван (изработен от нас, естествено), но едва ли ще издържите в тази поза в някои по хард моменти. Така че няма да се сърдим, ако рипнете от софата и поскачате около домашния си бар от състарен дъб.

Така, между другото, изглежда днес и Дейвид Ковърдейл на 64 - ръбест и красив, като издялан от чепато, но благородно дърво, добре патинирано от годините.

А поводът да пуснем парчето днес е актуален отвсякъде - довечера Whitesnake забиват в "Арена Армеец". (Ако прочетем утрешните вестници, всички репортажи от концерта ще използват предимно глагола "разтърси(ха)" за залата, София, столицата и т. н.) Който може, ще чуе Love Ain't No Stranger на живо и сам ще прецени степента на разтърсване. Който не може, да го слуша в Хубав дом и салтанати ком. А като свърши парчето, да не го спира - продължават и други, все класически.

Важно! Поради известни на всички ни причини са въведени допълнителни мерки за сигурност в "Арена Армеец". Проверките пред входовете на залата започват още в 18 ч. и не е умно да носите обемисти раници, пакети и подозрителни пояси около кръста. Тях, както и чалмата, оставете вкъщи - при ханъмите. Иначе Фънки ще ви скъса ушите!
e-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови