Волен пак оцеля! Е, тоя вече трябва да го срещнат с Роки Балбоа

Това парче е поздрав за депутата с най-корава глава - Волен Сидеров. Нарича се Eye Of The Tiger и е на групата с многозначително за случая име Survivor. Да припомним, че песента е и главна тема от музиката на един хубав филм (с няколко жалки продължения) - Роки (по сценарий на Силвестър Сталоун, впрочем, за който сценарий той спечели "Оскар" през 1977 г.).

    

    

Тук обаче става въпрос за друго, както се сещате. А именно, че Волен пак оцеля в схватка (след мелето в НАТФИЗ) и се превръща в един истински сървайвър в българската политика. Явно му е дошло времето да се срещне с някой истински корав бияч - дали ще е Роки, дали Цацароки, не знаем (но май по-добре с първия). Доколко има прилика между Сидеров и Иван Драго (когото Сталоун размаза насред Москва в "Роки 4"), преценете сами. Но че има - има. Първо: Иван Драго е руснак, а Волен обича Русия и най-вече рублите. Второ: и Драго, и Сидеров имат перхидролени прически. Трето: и двамата са измислени герои. От което пък идват и разликите. Първо: Иван Драго е герой от филм, а Волен - от мизерната ни действителност. Второ: Драго е изигран от якия швед Долф Лундгрен, а кашкаваленият Сидеров играе себе си, и то лошо. Трето: Долф е висок 2 метра, а Волен - 1.

И тъй нататък.

Снимки на печения фоторепортер Веселин Боришев с палячовщините на Волен можете да видите ТУК. Видеото с кадри от размазването на руснака Иван в "Роки 4" - ТУК. А оригиналния клип на Eye Of The Tiger (в леко напудрения стил глем рок) - отдолу.А ние, като научихме, че силно обичащият България г-н Силвестър Сталоун имал къща с 6 спални, 5 бани, 2 трапезарии, хол 170 квадратни метра, личен фитнес салон и какви ли не салтанати из градината си, решихме, че вече с глупости няма да се разсейваме изобщо, а ще продължим да се занимаваме с любимото си строителство от основа до покрив, реновиране, интериорен дизайн и цялостно вътрешно обзавеждане, ще проектираме и изработваме мебели за всякакъв вкус (стига да не е чалгарски), а партийците с глави, изработени предимно от ПДЧ, МДФ и пластмасови сглобки, да си запълват кухините с каквото си искат. Може и с инертни материали. 


e-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови