Запознайте се с малкия Товалюбовлие Петров. От Перник!

Лейдис енд джентълмен, сряда е, което значи, че имаме нужда от малко класически рок, за да изправим гребена до края на седмицата. Случайно се сетихме за драмата на младото пернишко семейство любители на хард рока (и най-вече на мистър Дейвид Ковърдейл), което се чудело на кого да кръсти новороденото си момченце. След немалко препирни (в които съществителните „винкел“, „чук“ и „патка“ били ползвани като прилагателни) симпатичните перничани стигнали до чудесен компромис.
И нарекли детето си Издислав.

Та по този случай ги поздравяваме с едноименното парче на Whitesnake. Напомняме само, че песента Is This Love е от далечната за някои и не толкова далечна за други 1987 година.

  Кръстниците на малкия Издислав. Наистина малко приличат на феи, но такава беше модата...

Към клипа по-долу имаме само някои забележки: 1. Бялата тухлена стена не е достатъчно винтидж. 2. Стълбищният парапет е твърде иноксов. 3. Спалнята, на която се излежава мистър Ковърдейл по бял потник, е сложена под прозореца, а там (като гледаме дограмата) духа и той може да настине. 4. Дамата в бяло рокле, която ужким напуска лирическия герой, ползва куфарчето си за сядане (докато се чуди т'ва любов ли е, к'во е), а куфарчето не е мебел, да я открехнем ний нея. Все по-добре би било да ползва някой стол със засукана като собствената й фигура облегалка. (После, когато е в черно, дамата с пълно основание не ползва никакви мебели за подпиране на извивките си.) 5. Екстериорните врати биха могли да бъдат малко по-състарени - за модерен дизайнерски ефект. 6. Бутафорните крепостни стени на заден план са порутени, което значи, че не са построени качествено, както би ги иззидал нашият баш дюлгерин Васко.

Но всичко това са забележки, породени от собствените ни професионални деформации, така че всичко е окей. На малкия Издислав Петров желаем здраве, на вас – нашите приятели, желаем хармоничен душевен интериор, а на нас си – да не ни се втвърдява бетонът без време. 

e-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови