Рокът бил мъртъв?

Преди 15-ина години една наша позната (никак не глупаво момиче, впрочем) беше полудяла по уличните технопартита и се друсаше като обезумяла из София, следвайки камионите. А от камионите звучеше онова "джъгъ-джъгъ-джъгъ", което, заедно с леки наркотици и малко амфетки караше тийнейджърите да си мислят, че са едни други. Нашата позната се връщаше от поредното парти с категоричното изявление на уста: "Рокът е мъртъв!" Даже го повтаряше на английски, да не би да не сме я разбрали: Rock is dead!
Днес тя е на 37 години, стрийтпартитата отдавна умряха и даже техно клубове няма. А този неин набор от клипа по-долу показва, че рокът не само не е мъртъв, ами си е в прекрасна форма. Въпросът е да имаш душа и сърце зад ребрата, а не силикон пред тях, за да го чуеш. Ние сме такива, затова даваме думата на този строител на съвременния блус и дизайнер на рок звука - в духа на най-добрите традиции, които изповядваме и ние в нашата работа.
Този концерт е зверски, наистина. От начало до край г-н Бонамаса и неговите момчета не допускат нито една грешна нота. Като кликнете ТУК или на ЗАГЛАВИЕТО (не на стрелкичката в средата!), можете да го чуете целия, без да напускате сайта ни.
Майка плаче, грамофон свири!Между другото: има едно хапче, което винаги помага в напрегнати моменти. Можем да го наречем условно Античалгин Форте. Казва се Ace of Spades и е на свирещата мегаенергичен блус група Motorhead. Гарантираме, че продухва ушите за цял ден напред. Предозирането с него изобщо не е опасно за здравето. заповечеинформацияпрочететелистовката.А? Нещо да кажете?


 

e-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови