Работното място на Майстора

Кой му изпи бирата, още не е ясно. Но заподозрени - много

Майстори много, майстори за всичко. Майсторът на грила е един от най-тачените. Въпросът обаче не е да метнеш месото на скарата. Нито къде е бирата. Въпросът е: къде е скарата!

Нямаме нищо против тенекиените приспособления за 10 лева от строителния хипермаркет - вършат чудесна работа, когато си някъде далеч от дома. Малко ни плашат само американските барбекюта на газ, с разни там капаци и обдухватели - може да изглеждат професионални, но какъв вкус има месо, печено на газ? Въгленът си е въглен, така знаем ние.

Затова и днес представяме едно наистина професионално барбекю. Построено е насред екстериора, но пък има всички интериорни екстри и мебели. Не е евтино и се гради почти като къща, но присъствието му в двора подсказва колко притежателят му е привързан към барбекюто като начин на живот. А големината му (и най-вече на масата в центъра) - че собственикът е социален тип и обича масивните компании.


  1. Основен кът с всички екстри.

Този модел барбекю има и още едно много положително качество - извън къщата е и произвеждането на шум и аромати между трите му стени не се отразява негативно на желаещия да си почине някъде из стаите.


  2. Екстериорен изглед - три стени и една липсваща за близост с природата.

Интериорното решение изцяло зависи от притежателя на барбекюто (и неговата другарка в живота, естествено), но според нас естетичните фолклорни елементи (наричани "битови") не са лоши като вариант - все пак тук се пекат пържоли и кебапчета, а не стриди и охлюви. 


  3. Интериорен ъгъл с елементи, възбуждащи апетита и въображението. Подходящ за македонски и родопски песни.


e-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови