Безплатно! Електронна книга за строителство с естествени материалиКолкото и маниашки да звучи, строителството с естествени материали става все по-модерно. Естествено, с естествени материали трудно ще си построите апартамент. Даже крайградска къща няма да ви разрешат местните власти - те искат да се строи с бетон, колони, шайби и всякакви антиземетръсни хватки и чалъми. Но пък за селска вила едва ли някой ще ви направи проблем.

Сами можете да прецените доколко строенето с глина, клони, трева и кирпич ще ви свърши работа. И какъв интериор можете да си позволите, когато стените ви са от кал. Но идеи могат да се вземат всякакви. При това напълно безплатно!

Книгата на арх. Георги Георгиев „Строителство с естествени материали – традиционни практики и съвременно приложение” е вече достъпна за безплатно сваляне онлайн. Архитектът разказва още за реставрация на стари постройки, за алтернативни концепции, за пасивните къщи. Информацията е богато илюстрирана и ще свърши работа на всеки, който се интересува от еко строителство. 

Проектът за електронната книга е реализиран с финансиране от тазгодишното издание на конкурса „Направи си сам”

Източник: OFFNews


 

e-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови