Румъния вече прозря колко скъпо е безплатното саниране


Комшиите се осъзнаха, да видим ние кога. Държавната работа си е държавна работа - с всичките негативи, които носи това словосъчетание.
Вестник "Сега" публикува една доста поучителна статия, от която става ясно, че когато държавата се наточи да дава "безплатно" пари, работата се спича. И то не само при санирането, така ще бъде и при всяко държавно упражнение - строителство, интериорен дизайн, вътрешно обзавеждане, мебелиране, та дори и при любимите ни салтанати.

Румънските медии публикуваха обръщение на граждански организации, архитекти и строителни експерти към правителството, парламента, специалната прокуратура за борба с корупцията, в което се алармира, че чрез санирането става източване на държавни и общински пари към избрани фирми, подхранващо корупцията. С извадки от публични оферти на големи строителни фирми се доказва, че цената за двустаен не би трябвало да надхвърли равностойността на 2000 евро. Единствената възможност тя да стигне прогнозираните от МРРБ 3000 евроe-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови