Малки мебелни метаморфози

Ето една кратка и ясна новина около Рождество: един и без това нелош телевизионен шкаф се прероди в още по-красива и неповторима мебел. Шкафът е роден сравнително неотдавна - преди 6-7 години, и можеше да краси интериора на въпросната къща още не една и две Коледи. Дизайнерското сърце обаче не трае и тъкмо преди светлия християнски празник реши да реновира чамовия шкаф (покрит по рождение с недостатъчно екологичен нитроцелулозен лак).

За целта бяха използвани съвременни, щадящи природата акрилни бои и лакове, както и една стара черга. Ефектът, както се вижда с просто око, е покъртителен. Скромният шкаф придоби едновременно рустикален и винтидж външен вид, а освен това получи своя собствена идентичност, от която даже щеше да се изчерви от удоволствие, ако можеше да се изчервява.

Цветовете, както с основание бихте предположили, са само примерни и въпрос на индивидуално решение. Материалите за ремонта са първокачествени, а за качествата на майстора направо не си струва да говорим, защото ще му вдигнем излишно цената.

  1. Преди


  2. След

e-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови