Провалиха ни благородната идея да обзавеждаме килии на политици!


Христо Бисеров е чист като момина сълза. Дано поне върне заема от 138 831 евро на жена си, милата...


  Този билборд казва всичко. Благодарим за него на КЛУБ Z.

На това му се казва "Ние казахме ли ви?!!?" Или: "Ние като говорим, не си чешем езиците!" Или: "Казаното отлита, писаното остава".

Но млъкни, сърце!

Христо Бисеров е невинен! Не 4 години затвор (както наужким искаше "прокуратурата"), не условно даже! НЕВИНЕН! Това постанови българският "съд" днес. И уби в зародиш благородната ни идея да обзавеждаме безплатно дизайнерски килии за справедливо осъдени местни "политици". (Не обичаме кавичките, но има понятия в съвременния български език, които направо си плачат за кавички! И да прекаляваме с удивителните не обичаме, но как да изразим емоцията, която ни обзема в такива сюблимни моменти?)

Ето как се провалят повечето хубави бизнес начинания в нашата родина. Що така, бе, Народе????, би написал Васил Левски. 

А как хубаво я бяхме измислили! Не само интериор, цялостно строителство на VIP политически килии бяхме готови да започнем - от основа до покрив, с пълната необходима мебелировка, екстри и салтанати. И то напълно без пари. Но не би! Те са невинни. Всички, сега и завинаги! Амин!

PS: Само между другото забележете цифрите в сумата евра, които Христо е взел от жена си назаем (по документи). 138 - 831. Назад, напред, кръгът се затваря, или някой се бъзика с нас... Я да вземат да поработят нумеролозите.
-----
Още интересни (но не по-малко тъжни) разсъждения по въпроса четете в КЛУБ Z.
e-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови