Така е то. Който може, го може. Мадам В., както е известна В. Велева (и който прякор само подчертава връзката между нейната журналистика и най-древната професия), вече има сайт. В компанията й са още хора, на някои от които милиционерският нрав никога няма да се промени. Новият сайт на Мадам не е ноу хау - продажната журналистика не е неин патент, но пък Велева е неин доказан флагман. 

Истината е, че всеки сайт е направен, за да хвали някого - или собствениците си, или нуждаещите се от похвали. Няма лошо, адвъртайзингът е важна част от бизнеса. И ние тук хвалим себе си - че сме майстори в строителството, вътрешното обзавеждане, мебелировката и т. н., което си е така, спор няма. Но можете да сте сигурни, че срещу никакво заплащане няма да хвалим лоши строители, некадърни дизайнери и мебелисти с две по леви ръце. За такива нямаме нито тарифи, нито пантофи, нито уважение. За сметка на това Мадам и Тошо Тошев имат. Имотни хора са те, да са живи и здрави без ДДС.
 

Новият сайт на Валерия Велева предлага(ше) "рекламни анализи и коментари"

Към "Епицентър" има и Институт за стратегически анализи. Тошо Тошев оглавява експертния съвет

КЛУБ Z  Мадам. Снимка: маестро ВЕСЕЛИН БОРИШЕВ

Обявеният преди няколко дни нов медиен проект на журналистката Валерия Велева вече работи. Епицентър.бг е достъпен за онлайн потребителите от днес. Както пише на самия сайт, той е „информационно-аналитична интернет платформа“.

„Амбицията ни е нашата платформа да стане събирателен център за диалог, дискусии и търсене на решения по най-наболелите въпроси. Да работим за национално съгласие, което трябва да е обща за цел на всички български граждани“, пише още в сайта.

Към Епицентър.бг работи и Институт за стратегически анализи. Изпълнителен директор е главният редактор на Епицентър.бг – Валерия Велева. Доскорошният й главен редактор във вестник „Преса“ Тошо Тошев е начело на експертния съвет, в който влизат акад. Благовест Сендов, акад. Стефан Воденичаров, акад. Георги Марков, проф. Генчо Начев и други.

Сайтът е публикувал и рекламна тарифа, в която са описани различни форми на платено съдържание:

Рекламен репортаж: 450 лв.

Рекламни анализи и коментари: 700 лв.

Рекламно интервю: 650 лв.

Информация в топ новина: 500 лв.

Рекламна снимка с текст: 10 лв.

Публикуване на видео презентация: 200 лв. на ден.

Политическа реклама: +30%

Цените са без ДДС

---

Допълнение след 20:00 часа:

Няколко часа след публикацията ни, екипът на "Епицентър" е променил тарифите си. Добавени са цени за рекламни полета в сайта, а "рекламни анализи и коментари" са премахнати. Вместо тях има "рекламен очерк", на същата цена.


 

 

e-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови