Абе гледаме да сме позитивни в този наш сайт, да говорим за строене, а не за рушене, за красиви интериори и екстериори, а не за мутробарок, за мебели за човека, а не за човекомебели, за тоскански мазилки, а не за размазани муцуни по иноксови маси... Обаче... След като на благообразния християнин Стефан Миланов, обичащ да пише за манастири, рокендрол и ешмедемета, му е дошло дотам, че да употребява тежки думи на омраза по адрес на тежки хора с бетонни глави и комплекси, значи работата не е добре.
Какво сега, да се правим, че всичко е наред? Ами не е. И, ако позволите една дизайнерска забележка, за сегашното положение сме виновни всички. Най-малкото с това, че години наред не успяхме да спрем наглата политическа пасмина от всякакви бои и разцветки. 

Колко ви мразим ли? От тук до Албания

Скоро никой няма да ви дойде в хотелите, неуважаеми боклуци


СТЕФАН МИЛАНОВ, Клуб Z



Неуважаеми алчни боклуци.
Концесионери, мутри, перачи, подставени лица, всякакви малоумници, които ни откраднахте морето...

Пиша ви с ясното съзнание, че няма да прочетете това. Но ако случайно...

Сещате ли се колко ви презират хората, за да се вдигнат до Албания на море? Шофирали ли сте до Албания, неуважаеми боклуци? За да разберете колко ви мразят.

Днес прочетох – понеже аз, за разлика от вас чета и неща, на които няма изписано число, портрет и воден знак - за поредната ограда, която издигате. За да взимате такса от преминаващи към плажа.

Неуважаеми потни смрадливци. Информирам ви, че единствено вие ще сте виновни за това, което очаква самите вас. 

Ние не идваме при вас. Тази година не ви дойдоха руснаците. Утре няма да ви дойде никой.
Защото сте толкова тъпи, че режете именно клона, на който седите.

Защото пребивате 17-годишния си барман, ако открадне 30 лв., а сте набутали милиони подкупи, за да строите това, от което скоро никой няма да има никаква нужда.

Защото, за да се напълнят с хора кичозните ви имоти, нямате нито персонал, нито идея, нито ви се работи, нито пък имате акъл как да го направите.

И ме е яд едно: че ако някога проима държава в тази територия, че да ви накара да си бутнете скапаните бетонни джунгли, то ще е след толкова много време, че няма да го доживеете.

И така – пожелавам ви дълъг живот и здраве.


e-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови