Агресията също може да бъде красива

Като казваме, естествено нямаме предвид онова, което се случва по турските, френските, белгийските и германските, та и по българските улици. То е друга тема.

В пастелните и равни интериорни тонове няма нищо лошо, както и в строителството на семпли, кубични къщи. Но и в смелите решения и комбинирането на агресивни с пасивни цветове има мощен заряд. Особено когато става дума за пространства, предназначени за "културен отдих", както бяха формулирани до неотдавна.

Днес с удоволствие представяме един колега по призвание, доказан майстор на нестандартния интериорен дизайн, особено в областта на заведенията, наричани до 1989 г. "за обществено хранене". Зад името Dido art (не се чете Дайдо, както вероятно се досещате) стои Диан Иванов - великотърновски скулптор и дизайнер, който работи в областта на декорацията не само в родния си град и не само в България.Заедно с екипа си студиото предлага цялостни и частични решения за вътрешно обзавеждане на заведения, магазини, обществени пространства и домове. Портфолиото му включва реализирани обекти на територията на цялата страна, както и в Англия, Испания, Румъния и Сърбия.

Както знаем, създаването на креативен, но функционален и уютен интериор е творчески процес, който изисква сериозни професионални умения и познания. Диан Иванов ги притежава в излишък.Освен решения и проекти, студиото Dido art предлага мебели и аксесоари - ръчно изработени или реставрирани. Както можете да се убедите от снимките, интериорите, измислени и изработени от Диан Иванов и неговите хора, са впечатляващи.А особено впечатляващи са смелостта и размахът, с който работят великотърновските ни колеги. Затова ги поздравяваме от сърце.


 

e-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови