За ъглите в интериора - с ум и разум

ЪГЛИТЕ и ЪГЛОВИТЕ ПРОСТРАНСТВА са нещо деликатно. Особено в случаите, когато мястото в къщата и апартамента е ограничено. Но дори да имате предостатъчно площ за стандартните паралелепипедни кухненски, трапезарни и холски шкафове, винаги е добре да спестите още малко. Или да поставите такава мебел, в чиито остри ръбове децата ви (пък и вие самите) няма да се удрят, обикаляйки наоколо в ентусиазиран тръс.

Тук даваме само два примера за хитро усвояване на ъгловатите форми.

Първият е шкаф за трапезария, изпълващ идеално един ъгъл от интериора. Ако сложите на негово място нормалния правоъгълник, при всички положения или ще загубите пространство, или ще ви бъде неудобен за ползване.

Вторият е шкаф за всекидневна или спалня, чиято трапецовидна форма е доста по-безопасна за хълбоците ви (и за челата на невръстните ви деца), защото оставя място за минаване покрай него, без да се губи кой знае колко от полезния му обем.

Излишно е да обясняваме, че можем да ви изработим тези мебели от различни видове дърво и в цветове по ваш избор - включително и приятно агресивни. Можем и от талашитени плоскости, но този материал е нетраен и не го препоръчваме.

    
  Идеално изпълнено ъглово пространство.          Трапец без опасни ръбове.  
e-max.it: your social media marketing partner

Добавете коментар


Защитен код
Обнови