Емил Тонев

Христина Цветкова

Емил Атанасов

  •   КАКВО ПРАВИМ

Добро утро, добър ден, добър вечер!

Когато и да влезете в този сайт, винаги сте добре дошли - дигиталните му врати са широко отворени.

Идеята ни е простичка: да вършим професионално, честно и почтено работата, която можем. Светът, и в частност България, щяха да са много по-приятни мяста за живеене, ако всеки изпълняваше това, което е обещал. (Най-вече политиците, но за тях няма да говорим, защото се изнервяме.
Още в началото: блокове не строим. С обществени поръчки не се занимаваме - нечистоплътно е.

Проектираме и строим къщи от основата до покрива, реновираме стари, ремонтираме апартаменти, измисляме и изпълняваме интериорния дизайн, проектираме и изработваме мебели извън рамките на ширпотребата, декорираме и украсяваме дома и градината ви.

Ще се учудите колко прилични могат да бъдат цените за строителство, интериорен дизайн, мебели и аксесоари. Просто ние не искаме да станем милионери за ден или година. Най-близката история ни научи, че подобен подход към бизнеса обикновено не води до нищо добро, поне в дългосрочен план. Струва ли си да станеш богат, но за резил, а после всички да питат "КОЙ?"

У човека всичко трябва да бъде прекрасно: и лицето, и дрехите, и душата, и мислите. Казал го е Антон Павлович Чехов. Ние бихме добавили: и интериорът, и екстериорът, и мебелите, и салтанатите.
Фактът, че някои от гореизброените неща често не са особено прекрасни, не бива да ни отчайва. Въпрос на желание и оправдано усилие е да поправим грешките. Не е необходимо да сме милионери, за да го постигнем. Но и с лежане и оплакване изобщо не става.
Максимализмът може да се вижда досаден някому, но на нас ни помага.

А който не знае или е позабравил: А. П. Чехов (1860-1904) е руски писател (по образование лекар), автор на някои от най-прекрасните разкази в цялата световна литература. На него, смятаме ние, може и трябва да се вярва.

  • КАК ГО ПРАВИМ
Признаваме: ние сме бутикови строители. Не че строим бутици. И супермаркети не строим. И стъклени офис недоразумения. 
Строим и обзавеждаме индивидуално, различно и единствено - според инвеститора и неговите предпочитания.

Проектираме, строим и изпълняваме интериори с чувство. Защото си обичаме труда - собствения и по принцип.

Подхождаме към вашия дом като към своите. Каквото не бихме допуснали вкъщи, няма да го допуснем и у вас - мърлявост, недовършени дела, работа през пръсти. 

 

По-горе билото, майстори! 

 

Лов на рибка-бананка. С това се занимават някои от нас понякога. Но само в идеалния (тоест почивния) ден!
 
  • КАКВО НЕ ПРАВИМ
# НЕ лъжем.
# НЕ крадем.
# НЕ наемаме евтини и калпави майстори, за да спестим за нас от вашите пари.
# НЕ работим със скапани материали, които ще траят, докато си получим нашето, а после...
# НЕ се правим на всезнайковци и НЕ ни е срам да питаме, когато се колебаем. 
# НЕ се заемаме с неща, които НЕ харесваме. Цената няма значение.
# НЕ ходим за риба, вместо да работим, защото такова ни било настроението.
А също и: не се самозабравяме, когато описваме риболовните си подвизи. Държим се в рамките на приличието и разказваме правдоподобно :)
  • И ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ
Много молим: не мислете, че като се забавляваме с думите в този сайт, вземаме основната си работа на шега! С бетона шега не бива, знаем го от собствен опит.

Ние сме разумни и достойни хора. Стиснем ли ръцете, за нас нещата са ясни. Никой писмен договор не може да замести джентълменското споразумение. Когато то бъде нарушено, не може да помогне нито парадоксалното българско правораздаване, нито дзен наставникът Хакуин Осьо, нито тайнственият господин Джеръм Д. Селинджър, който се мотае инкогнито из този сайт и ни наблюдава.
   
Всеки знае звука от пляскането на две ръце. А как звучи плясъкът само на едната ръка?

 

 
e-max.it: your social media marketing partner